Nytt


31 Maj

Igår var jag i stan hela dagen med Felicia. Vi gled runt, myste i björns trädgård, kollade i butiker och träffade Philip. Vid 17 tiden tog jag mig till stuvsta och träffade Mikaela någon timma och efter det gick jag hem, fixade mig snabbt och sen fick jag skjuts av pappa till heron city för bio mys med Chloé. Efter bion åkte vi hem till henne och kollade på big brother, film, åt glass och fruksallad. Slocknade vid 2 och vaknade vid 11 idag, hyffsat tidigt för att vara mig. Vi åt godaste frukosten som bestod av blåbär och singoalla, mmmmm. Sen solade vi lite ute på terrassen. Anyway, nu är jag hemma. Njuter av bra musik och dricker cola. Helt okej. Ikväll ska jag bara ta't lugnt för imorgon ska jag upp i tid för att vara på plats till min kusins utspring och mottagning. Puss


Söndag

Ligger i sängen med Felicia som blir mitt sovsällskap inatt igen. Ikväll har
vi varit hemma hos Johan, kollat på film och spelat kort. Mysigt. Pussar


Johan är dålig förlorare och Felicia lackar bäver i slutet haha


Lördags


Fina Felicia

Alltid redo !

Viktoria och Felicia

Sofia Maria Felicia









Snygga Linnea





Viktoria and me

Josefin och someone i can't remember

Felicia och Joacim





Knas i orten som blev mitt goa talesätt under kvällen.
Dock var vi inte i orten, men ingen fatta ju ändå...





Josefin-orna

Lika stabil som alltid

Viktoria med choklad i håret efter alla goa choklad-shots

På g hem 04:17


14:59

Goooood la dagens. Jag och Felicia har precis vaknat, lite snurr i skallen men annars är det bra. Igår var jag hemma hos Valdemar på dagen. Sen bjöds det på fiesta hos Joacim på kvällen, jag hade skitkul så det tackar vi för. Har hur många bilder som helst på mobilen, vill ni se? A d klart, och det ska ni också. Fast kanske inte alla, men några. Haha. Jag håller på att överföra dom till datan och just nu står det "nu kopieras bild 10 av 286". Så det kommer ta en stund. Därför avrundar jag här och drar mig till köket för att käka lite "frukost".


Fredag



MMH MMMM MH

Sov hos Viktoria inatt. Alarmet ringde 08:40, vi gick upp och såg att det regnade och vi som skulle ha friluftsdag. Vad gör vi? Slänger oss i sängen och somnar om. Vaknade igen vid 14:00, går ner till köket för att käka frukost och får syn på BULLAR. Bästa.

 

 


Gårdagen i bilder



Snygga duuuuuuuuuu.

Sallad alá Viktoria&Emma

Gott?


.


Jippi kayeyy

Pappa kom precis hem och hade med sig min nya kärlek. Jag har
blivit med iphone! Jajamän, jag lever nu i 2011. Tack bästa far!


Hilarious


24 Maj

Inte blitt så mycket intressant update på senaste. Men igår och idag har jag säng slöat hemma. Har nämligen jävligt ont i magen och mår illa så fort jag äter nånting. Det började för några dagar sen och det har inte blivit bättre kan jag säga. Jag lever på vatten och te, stackars mig.


Lite varför jag älskar dig




Du är förjävla bra tjejen. Eller närmare intill bäst faktiskt. Stor kärlek.


Är som besatt


"Svar på tal"

Isabella: Hur många syskon har du? :) <33
Svar: Jag har två underbara systrar! Frida och Sanna.


.

How can it be so hard to let go of something that I don't even have?

.


Skolavslutningen:


Vad tycker ni?

Så, nu vet alla tjejer (nästan) vad jag ska ha på mig. Jag var lite tvek först på om jag verkligen vill ha en vit klänning på mig eftersom att dom flesta kommer väl antagligen ha det. Men som det ser ut just nu blir det på bild mitt klädval den 10 juni. Hoppas ingen kommer med lika nu eller snattar min outfit som förrrrrrr.

Oh jävlar.


Godmorgon

Nu åker en trött Emma till bästaste Lina och fixar håret. Excited !


01:35

Ska gosa ner mig i sängen nu med en kopp te i handen och sen sova. Ska upp
hyffsat tidigt, har tid hos min frisör vid 13:00. Det ska färgas och klippas lite.
Skönt att få det gjort nu till helgen. Vilket ser as nice ut för mig, har lite
planerat. Plus att det rycktas om bra väder? OM jag ska sola då. Gilla!


Cravings

             
Utan dessa godingar kommer jag i obalans. Som den svamp jag
är behöver jag vattnas med cola och loka minst en gång om dagen.


Nostalgi

Vänster: Jag Höger: Viktoria
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Angående skolan

Jag tänkte att jag skulle förklara lite för er angående min skola och så vidare. För er som läst mina inlägg lite längre bak vet om att jag skrev att jag hade ett möte med min syo. Det är alltså en person som hjälper en med gymnasieval och sådär. Förra veckan träffade jag Gösta, han som hjälpt mig. Vi pratade om mina drömmar angående skolan, vad jag skulle vilja plugga och vad jag är intresserad av och så vidare. Plus att vi diskuterade mina betyg som inte alls ser så bra ut just nu. Därför har vi kommit fram till att jag inte kommer börja gymnasiet i höst. MEN, jag kommer inte börja om 9 an heller. Utan jag ska börja i en annan liten skola som är för ungdomar som behöver plugga upp sina betyg för att få gå den linje och skola som man önskar. Jag vill bli stylist (make up artist och frisör). Men som det ser ut just nu har jag ingen chans att komma in på någon av dom skolorna jag vill. Vilket är tråkigt, men jag har bara mig själv att gnälla på. Jag har skyhög frånvaro och totalt skitit i det jag skulle behövt göra i skolan, och bara gjort precis som jag vill. Vilket blev resultatet till detta, jag kommer få gå plugga ett extra år. MEN dock är det en riktiga bra chans jag fått. Jag har varit på skolan och hälsat på och alla är hur gulliga som helst, så jag tror nog att jag kommer trivas bra där. Jag har det här "valet" eller att börja plugga på folkhögskolan när jag är 18. Men hur kul är det? Ska jag ligga hemma och vänta på att åren ska gå och att jag ska fylla 18 för att börja plugga? Aldrig. Jag vill inte börja plugga när många av mina vänner ska ta studenten. Därför tar jag den här chansen som jag har fått nu och gör det bästa jag kan utav den. Har ni några frågor, är det bara att fråga på i kommentarsfältet.

17 Maj



Nu ska jag ut i regnet och kissa hunden. Sen hem
och duscha, kolla på big brother kl 22, sova. Hade
hoppats på sällskap, men icke. Dumma dig ...


22:53

Har precis varit ute på en kvällspromenad med hunden. Nu sitter jag i
sängen med en kopp te och kollar på p.s i love you. Mys i min ensamhet.

Söndagar kan vara helt okej


15 Maj

Vaknade vid 14:30 och började dagen med en långpromenad med hunden och Viktoria. Riktigt skönt, men förstår inte hur jag orkade, med tanke på att jag kom hem 05:00 imorse. Min lördagskväll spenderade jag med Viktoria, Nicklas och hans vänner i tyresö. Sen fick jag skjuts hem, skönt det. Har ingen ork till att skriva detaljerat till er, men kan sammanfatta med lite ord. Kärlek, hat, skratt, mys, melodifestivalen, magic crystal, bastu, musik, dans. Sen kan ni få klura, men en bra kväll blev det. Nu ska jag gosa i sängen framför en film med dipp och grönsaker.


Dagens vill ha


14 Maj

Trött lördag. Vaknar av att det kommer in två grabbar i mitt rum (?) Dom skulle tydligen byta mitt element. KL 10 PÅ EN LÖRDAGSMORGON!!? Dude come on. Dessutom har jag blivit sjuk, täppt och halsen gör ont. Inne på min andra tekopp. Orkar inteeee!! Kl 14 har jag och la familia minus Sanna bord på resturang göteborg i hammarbysjöstad. Brunch i solen är aldrig fel.


Mysigt !


Godmorgon!

Sitter i sängen och käkar frukost. Väntar på att min syo ska komma hem till mig. Han ska hjälpa mig och vi ska prata om vad som kommer hända när jag går ut 9:an nu i juni. Uppdaterar senare vad vi kommer fram till och så vidare, för jag vet att det finns vissa som är nyfikna på det. Puss.

Om sanningen ska fram

Om jag alltid håller med dig, fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig, när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe, fast du inte är så kul.
Vill du ligga med mig då?

Torsdag

Hej på er! Eller, godmorgon är det för min del. Vaknade vid 14:00, gick direkt till solariumet och sola 25 minuter och nu är jag hemma igen. Ska käka frukost snart och sen ska jag lägga mig på balkongen och fånga den sista solen. Senare ska jag kanske möta upp Viktoria för en pw. Om inte, så går jag ut ensam med musiken.


21:41

Kom precis in genom dörren. Hela eftermiddagen har jag spenderat ute i solen med Viktoria. Vi har solat i rådsparken, grillat och haft lite "lill-lördag". Nu sitter jag hemma, ska snart gosa i säng för natten. Imorgon ska jag antagligen inte till skolan. Men sola och träna ska jag göra. Godnatt !

Godmorgon onsdag !


Denna tidiga morgon är jag lika trött som vanligt. Hatar min snooze som bara helt av sig själv stänger av sig så jag alltid försover mig. Annars, livet är bra, sitter och käkar lite frukost nu. Ska snart gå mot skolan, första lektionen idag är bild. Har massa uppgifter och elände som måste göras klart denna vecka. Men jag håller ut! Ha en fin dag, så hörs vi igen så fort jag får tid.


-


Tisdag

Ingen skola idag. Har legat ute i solen istället, hur skönt som helst. Sommar? Jag gillar det och hoppas att det fortsätter vara såhär soligt och varmt nu så man kan få vara brun och snygg. Imorgon ska jag ta mig i skinnet och gå till skolan. Efter ska jag plugga lite, bl.a. bild och musik. Sen ska jag hinna träna också, hoppas att jag får sällskap av Viktoria då. Nu ska jag måla mina naglar, sen börjar big brother 22. Pussen.


Love


You


.


Weekend

Började lördagskvällen med att jag och Viktoria fixade oss hos mig. Sen åkte vi till gullmarsplan där Linnéa, Chloé, Felicia, Karin och Amanda var. Senare mötte vi upp Sofia och drog vidare på fest hos Rebecka och Ludde, riktigt bra kväll tycker jag. Jag och Viktoria gjorde ett donken-stopp runt 04:00 och sen åkte vi hem till henne och sov. Vaknade vid 15 på söndag, gjorde iordning fetaste frukosten som bestod av massa mackor, kiwi, oboy och äppeljuice. Naffsa i oss det och sen i brist på att inte ha någonting att göra så drog vi ut och cyckla hela dagen. Senare på kvällen blev det grillning hos henne och efter middagen tog vi filtar och gick ut och la oss på en gräsplätt och chillade i kvälls-solen. Idag blev det ingen skola för mig, jag pallar inte trycket. Det var allt för stunden, love.

00:09

Min skönhetssömn vägrar att samarbeta med mig och varför vet jag inte, de tär på mina krafter. Imorgon börjar jag 08:00 med min 2timmars lektion, en massa engelska och svenska som ska göras. Slutar 15:10 och då ska jag antagligen till stan med Viktoria. Kvällens planer är inte spikade, får se om det blir utgång eller myskväll hemma. Nu ska jag försöka sova.
/ En hopplös och trött chey

Du har inte fattat än, all kärlek som finns att bara hämta hem.


Hos Viktoria

Kom precis hem till bästa. Hon pluggar och jag leker vid datan, samt äter godis.
Jag ska sova här inatt, så ikväll ska vi göra hamburgare och mysa med movies.
Hur bra låter inte det !? Puss.

Friendship is just a word, but my girl give it a meaning.


Tisdag

Sov hos Viktoria inatt, hade inga grejer med mig så det fick bli osminkad med mjukisar till skolan idag. Dock hade vi idrott som första lektion så det var rätt passande ändå. Efter det tog jag mig hem, sminka mig och bytte om. Gick tillbaka till skolan för att ha en 2timmars lektion och nu är jag hemma. Har precis käkat lite och sitter nu och surplar i mig cola, det är kärlek för mig. Om någon timma ska jag åka till skärholmen och shopppa med mami. Sen ska jag hem och fixa lite, bland annat städa mitt rum och rensa min garderob. Fick ett adhdryck för några dagar sen att jag har för mycket onödigt och kläder jag aldrig någonsin skulle sätta på mig, så det ska väck.
XOXO

Måndag

Kom precis hem från skolan, känns skönt att sluta tidigt på måndagar. Nu ska
jag mysa ner mig i sängen och sova en stund, är fortfarande trasig efter helgen.
Kl 16:00 ska jag till umo och efter det ska jag vara med Viktoria.


Jag tycker om dig


Nu är den här tösen påväg till mig. Vi ska myskväll med skräckisar och
litervis med cola. Det kan vi båda behöva efter en tung kväll som igår. 

Söndag


RSS 2.0